divendres, 26 de desembre del 2008

Bon Nadal i… magnífic 2009!


Tot i que amb una mica de retard, permeteu que també des d’aquest bloc de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi desitgem que hàgiu gaudit d’un Bon Nadal.

S’acompanya la felicitació nadalenca dels millors desitjos per al 2009. Nosaltres també ho fem, és clar. Però ho fem a més a més des de l’esperança que frega la convicció que el 2009 serà un any gran per al barcelonisme.

El nostre club ha arribat a aquest Cap d’Any en una magnífica situació. Després de dos anys de desencís i d’una gestió deficient a nivell esportiu, després també d’una estúpida moció de censura, que va intentar desestabilitzar el club quan aquest ja havia corregit radicalment el seu rumb erroni de les dues temporades prèvies, ara ens trobem en una situació òptima i envejable.

És una situació òptima i envejable perquè s’ha demostrat que l’aposta pel Pep Guardiola ha estat encertadíssima. Nosaltres sempre hem cregut en ell. I la seva filosofia i doctrina com a entrenador és, senzillament, impecable. Les coses estan sortint molt millor del que cap de nosaltres podia somiar, cert, però és que les bases d’aquest èxit són bones, són sòlides. I quan hi ha intel·ligència, talent i treball, hi ha bons fonaments per a qualsevol projecte. I aquestes són les bases del projecte Guardiola.

L’equip treballa. L’equip juga. L’equip està compromès. L’equip té talent a totes les seves línies…

I els resultats han acompanyat, i de quina manera! L’equip, la seva lluita i el seu talent s’han vist recompensats pel que estan essent uns resultats espectaculars, de rècord, a l’equador de les competicions.

Això és així. Això ja és així. I per això estem convençuts que el 2009 serà un gran any per al barcelonisme. Perquè creiem i tenim la ferma esperança que aquest bon treball tingui la seva justa recompensa. Vet aquí els nostres millors desitjos.

Dit això, cal multiplicar els esforços per tocar de peus a terra. Queda moltíssima competició pel davant (a la Champions, a la Lliga i a la Copa). Molta. La sort ha somrigut el nostre projecte i l’esforç de jugadors i entrenadors. Però el futbol ja sabem tots com és. I també sabem que fins ara ens han pos totes...

L’avantage a la Lliga és importantíssim, brutal. Vam parlar, setmanes enrere, abans d’entrar al que els mitjans esportius definien com el “Tourmalet”, de la importància d’aquests partits contra els rivals directes de la lliga. El resultat no podia ser més espectacular: 100% d’èxit, victòries contra tots. Però queda encara molta lliga. Ni tan sols hem arribat a la meitat de la competició. I amb el nivell de competència que hi ha, és una evidència que només si es manté el compromís, el treball i l’encert, arribarem a bon port.

Pel que fa a la Champions, comença la fase del KO. Ja no existeix la història, ni res de res. Només existeix per saber que podem jugar el partit de tornada a ca nostre. Però ara cada eliminatòria és decisiva. I en aquests vuitens hi ha, sens dubte, el millor del futbol europeu. I ens hi trobarem rivals complicadíssims, si aconseguim superar l'OL. Per a molts de nosaltres la Champions és la competició més important de totes les que juguem. De fet és la gran competició, i on els rivals són d’un major nivell.

No reprendrem la Champions fins la segona quinzena de febrer. En aquests gairebé dos mesos que falten, cal deixar encarrilada la lliga i la Copa. Si mantenim o fem crèixer la diferència a la lliga sobre els nostres rivals, enfocarem la Champions de la millora manera possible. Cal fer-ho així.

Cal fer-ho perquè els nostres millors desitjos per al 2009 inclouen ser, al maig, a Roma, a la final de la Champions.

Per tant, Bon Nadal a tothom, i el desig d’un magnífic i inoblidable 2009.

dimecres, 10 de desembre del 2008

1r. torneig de penyes barcelonistes en suport de les Seleccions Catalanes


Ja tenim a tocar el gran enfrontament contra el Real Madrizzzzzz. Hi arribem molt bé i els merengues enmig d’una crisi espectacular. Aprofitem-ho i fotem-los-hi un cabàs!

La nostra penya hi assistirà i viurà aquest enfrontament amb tota la passió que mereix. Tanmateix, avui us volem fer partíceps d’una iniciativa patriòtica de la nostra penya, coincidint amb aquest partit:

Dissabte 13 de desembre, coincidint amb el partit de la Lliga de Futbol Professional (LFP) entre el FC Barcelona i el Real Madrid, se celebrarà el Primer Torneig de Penyes Barcelonistes en suport de les Seleccions Esportives Catalanes.

El torneig ha estat organitzat per la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi, i compta amb el suport de la Plataforma Pro Seleccions. En aquesta primera edició revestirà la forma de quadrangular de futbol sala, i hi participaran les següents penyes:

- Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi
- Penya Barcelonista l’Urpa
- Penya Barcelonista de Formentera
- Penya Barcelonista de Cardedeu

El nostre barcelonisme es fonamenta en l’amor al nostre Club i en l’adhesió a la seva indiscutible catalanitat. Pensem que, avui en dia, no hi ha cap altra manera més adequada de manifestar aquest catalanisme indessociablement unit al nostre barcelonisme, que fent palès el nostre suport a les seleccions esportives catalanes.

El FC Barcelona ha estat i és, una expressió popular i massiva de catalanisme. Sovint ha estat el refugi del nostre sentiment nacional i dels nostres anhels com a poble. El nostre club, el FC Barcelona, a més de ser el club més gran del món, és més que un club, perquè és el club que condensa i projecta arreu tot un poble, la nació catalana.

L’enfrontament contra el Real Madrid se situa, en aquestes coordenades esportives i nacionals, en el centre de la nostra passió blaugrana i de la nostra catalanitat. Per això pensem que el dia d’aquest enfrontament és el millor dia per a projectar el nostre compromís patriòtic, i fer-ho donant suport a una causa tan noble i tan arrelada al nostre país com és la voluntat de tenir seleccions esportives pròpies i competir, arreu, en tots els esports, en igualtat de condicions amb la resta de pobles del món.

Aquest Primer Torneig de Penyes Barcelonistes en Suport de les Seleccions Esportives Catalanes és un modest gest de suport a aquest anhel popular. Convidem, alhora, a la resta de penyes barcelonistes a mobilitzar-se i promoure tota mena d’iniciatives en suport de les nostres seleccions.

La Plataforma Pro Seleccions esportives catalanes farà lliurament d’un trofeig commemoratiu al guanyador d’aquest torneig.

Un cop finalitzat tindrà lloc un dinar de germanor al restaurant Via Fora.

Després, totes les penyes participants, els seus socis, amics i simpatitzants, acudiran al Camp Nou a donar suport al nostre estimat Club.

Visca el Barça i Visca Catalunya!
Barcelona, 9 de desembre del 2008

Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi

dimarts, 2 de desembre del 2008

Un desembre intens…


Avui hem tingut permanent de la Junta de la Penya. I hem estat treballant sobre el munt d’actes que tindran lloc aquest mes de desembre, que es presenta molt intens tant pel que fa a activitats esportives i socials com a compromís patriòtic.

D’entrada, hem acabat d’enllestir l’organització del que serà el Primer Quadrangular de penyes barcelonistes en suport de les Seleccions Catalanes. Ja informarem amb més detall d’aquest gran esdeveniment, però coincidint amb el partit contra el Reial Madrid, i a iniciativa de la nostra penya, se celebrarà un quadrangular de futbol sala, en el que hi participaran també tres altres penyes amigues i compromeses amb el nostre país. Volem expressar així el nostre suport al reconeixement internacional de les nostres seleccions, i animar la resta de penyes del Barça a posar en marxa tota mena d’iniciatives que facin visible l’autèntica dimensió catalanista del nostre club i de la seva massa social.

Després del partit hi haurà un dinar de germanor… i a partir d’aquí a viure amb intensitat aquest duel contra el Madrizzzzzzzzzz.

Hem convocat també l’assemblea general de la penya, que tindrà lloc a mitjans de desembre, i que ens servirà per fer memòria de totes les activitats fetes al llarg de l’any i programar les activitats per al 2009.

A llarg del 2009, entre d’altres coses, finalment podrem disposar del nou material de la penya, després d’un bon temps invertit en el disseny i la recerca dels proveïdors adequats.

Continuant amb el nostre compromís amb les seleccions nacionals, hem fet una convocatòria a tots els socis per a assistir al partit entre les seleccions de Catalunya i de Colòmbia, que tindrà lloc el 28 de desembre. Com podeu veure, el nostre suport al reconeixement de les seleccions nacionals catalanes és total. Ja, a la final de la Recopa de Berna, hi vam dur pancartes a favor del Comitè Olímpic de Catalunya. A la foto, que correspon al desplaçament de la penya a la final de la Champions a París, també hi podeu veure una pancarta a favor de les seleccions catalanes penjant d'una de les finestres de les nostres habitacions.

I, evidentment, ateses les dates, no ens hem oblidat dels tradicionals actes socials amb motiu del Nadal, tal i com és propi d’una penya com la nostra, amant i respectuosa amb les tradicions.

Free Counter and Web Stats