dilluns, 28 de desembre del 2009

2009: el millor any de la nostra història, el millor any de les nostres vides… i la PB Creu de Sant Jordi sempre hi ha estat!


TV3 ens acaba d’oferir un espectacular documental sobre el millor any de la nostra història, l’any de les 6 copes, l’any que vam tocar el cel amb els dits… i el cel era blaugrana!

Aquest any serà tan inoblidable com irrepetible. Nosaltres tenim la sort, l’enorme fortuna, d’haver-lo viscut, d’haver viscut i gaudit tot!

Hem estat tot l’any al camp. Hem estat a totes les finals! Vam ser a València. Vam ser al final de la lliga. Vam ser a Roma. Vam ser a la tornada de la Supercopa. Vam ser a Mònaco, i finalment vam ser a Abu Dhabbi…


Som el club més gran del món. Som el millor equip de la història. Som un club únic, que representa com ningú l’ànima de tot un poble. Som poble, perquè no podem ser res si no som poble.

Somb les llàgrimes de Guardiola. Sí, som també les llàgrimes de Guardiola, aclaparats pel que hem viscut, emocionats, vibrants, incrèduls, amb el pes de la història, amb el pes de tantes ànimes i esperances… Sí, som també les llàgrimes de Guardiola, que són les llàgrimes de tots, dels que ho hem pogut viure i dels que no hi són, dels fundadors, dels nostres pares, dels nostres avis, de tots els que ens han precedit.

Som els més grans. I aquest 2009 hem fet història. Irrepetible. Però l’hem viscuda.

Ara, quan l’any toca la seva fi, des de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi volem agrair a tothom haver-ho fet possible, haver-nos permès viure aquest any.

I avui, també, ratifiquem el nostre compromís vital amb el nostre club, amb aquests colors, amb tot el que representen, amb el nostre país. Continuarem, com sempre, donant suport a l’equip. Lluitant a mort pels nostres colors. Deixant-nos la veu cada partit. Seguint l’equip als seus desplaçaments. Defensant sempre, i per sobre de tot, el que és el Barça, el que representa, tota la seva dimensió esportiva i nacional.

Des de la Creu de Sant Jordi volem, també, desitjar-vos un feliç 2010. I us instem a treballar, animar, fet tots els possibles perquè repetim el màxim d’èxits. Però, sobretot, sobretot, us convoquem, aquest 2010, mes de maig, al Santiago Bernabeu (Espanya), a la final de la Champions. Ens hi veiem!

Visca la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi.

Visca el Barça i Visca Catalunya lliure!

Visca la vida!

dilluns, 21 de desembre del 2009

El millor equip de la història, el club més gran del món


Dissabte, novament, vam poder cridar CAMPIOOOOOOOONS! Per sisena vegada aquesta temporada. VAM ARRIBAR A L'ÈXTASI CULÉ!!!!

Sis títols. 100% d’efectivitat. Tots els títols guanyats de tots els títols disputats!

El resultat, guanyar, assolir la sisena, eclipsa qualsevol debat o comentari en relació al partit. Només la intensitat del nostre equip, aquell cercar sempre la victòria, aquell anar-hi per damunt de tot fa que la victòria tingui, a més, aquell punt d’èpica.

Dissabte, a Abu Dhabi, el Barça es va coronar com l’equip de futbol més gran de la història. Ho hem guanyat tot, i a més a més ho hem fet jugant bé i amb humilitat, amb un futbol i una actitud plens de valors.

Guanyar totes les competicions (sis!) jugades el mateix any ens converteix en l’equip més formidable de la història. Aquest èxit té noms propis. Una junta, encapçalada per Joan Laporta, que va tenir l’encert (després de dues temporades decebedores des de tots els punts de vista) de confiar en Josep Guardiola com a entrenador del primer equip. Un Pep Guardiola que s’ha revelat com el més gran que ha passat mai al FC Barcelona esportivament parlant; d’ell és el gran mèrit d’haver fet aquest equip campió, d’haver extret dels nostres jugadors el millor d’ells mateixos i d’haver forjat un caràcter guanyador que és impressionant.

Fer-ho, a més, en un club amb la identitat que té el FC Barcelona, amb un equip ple de figures sorgides del planter, i amb el valor moral que té el que representa el Barça per a tots els catalans fa que no només tinguem l’equip més gran de la història, sinó que a més a més ens poguem coronar com el Club més gran del món.

No hi ha cap club al món que representi el que representa el FC Barcelona. No hi ha cap club al món que tingui un ventall de seccions esportives tan triomfant com el FC Barcelona. No hi ha res que s’hi pugui assemblar. Res.

I per reblar-ho tot… és un club que ens pertany a tots els socis.

No cal dir gaires coses més. És el moment de disfrutar d’aquest moment històric. Un moment únic, extraordinari. Hem fet història. Som història. I nosaltres ho podrem explicar. Tenim, a més, l’orgull de pertànyer al club més gran del món. Això no ve d’ara. Són moltes les generacions de culers que ho han fet possible.

Però, sobretot, són moltes les generacions de catalans que s’han sentit identificades amb el FC Barcelona. I no hem decebut. Ara estem al moment més gloriós del nostre club. I l’hem de disfrutar. I ens agrada molt la samarreta: TOT GUANYAT, TOT PER GUANYAR.

Aquesta ha de ser l’actitud. De guanyadors. I de gent que ho sap gaudir.

Demà dimarts, la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi serà amb la nostra selecció. Per compromís, per patriotisme. Perquè sabem el que som.

I dimecres tindrem el dinar de Nadal de la Penya.

I així, continaurem fent història. Amb les gestes esportives i amb el compromís diari amb una manera de viure el Barça i Catalunya.

Bon Nadal a tothom!!!!

Visca el Barça i Visca Catalunya lliure!

dimecres, 2 de desembre del 2009

La Creu de Sant Jordi, fidel als seus principis i manera de viure el Barça


Diumenge vam tenir una grandíssima jornada de barcelonisme i catalanisme.

Amb motiu del partit contr el Real Madrid, l’any passat vam instaurar un torneig de penyes barcelonistes que donem suport a les seleccions catalanes.

Enguany vam repetir la moguda. El matí de diumenge les penyes barcelonistes Creu de Sant Jordi, Cardedeu, l’Urpa i Nostra Ensenya, vam fer un quadrangular pro-seleccions catalanes.

El torneig, com l’any passat, el va tornar a guanyar la Penya Barcelonista de Cardedeu. Això sí, després d’una primera eliminatòria contra l’Urpa que es va haver de decidir al penalts. Aquest cop la final va ser molt més competida, i contra la Creu de Sant Jordi. Al torneig van assistir Xavier Vinyals i Sergi Blàzquez, president i vicepresident de la Plataforma proseleccions catalanes. Tot enmig d’un gran ambient de barcelonisme i de fidelitat nacional.

A migdia hi va haver un dinar de germanor per a tots els associats de les penyes, al barri de Sants. Vam compartir una bona taula i càntics, en els preliminars del partit.

Amb posterioritat, tots els penyistes ens vam desplaçar per una ruta de bars fins a les immediacions de l’estadi, on la festa va continuar, enmig de càntics, bengales, etc.

Un cop a l’estadi, el que va passar a l’estadi ja és prou conegut per tots. Una victòria justa del nostre Barça, després d’un partit molt disputat. Un gran gol d’aquest enorme crack que és n’Ibrahimovic ens va donar una victòria important, molt important, davant la brunete madridista.

Assenyalar finalment que vam tenir algun intercanvi d’impressions amb gent que portava banderes islamistes al nostre camp. Hi ha coses que s’han de parar abans no sigui massa tard, i aquesta n’és una.

Visca el Barça, visca Catalunya i honor als nostres símbols i tradicions!

PS: els propers dies penjarem un minireportatge fotogràfic de la diada barcelonista

Free Counter and Web Stats