dimecres, 16 de març del 2011

PB Creu de Sant Jordi: Calçotada 2011


Com cada any, la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi va fer la tradicional calçotada, una activitat lúdica oberta a tots els socis i famílies.


Enguany la calçotada va tenir lloc a la vila de Montblanc. Ens va acompanyar un dia esplèndid, que ens va permetre gaudir d’un vermut a la plaça, mentre la mainada corria amunt i avall.


Després vam anar circulant cap al Molí del Maiol, lloc triat enguany per a la cita gastronòmica.


Finalitzada la calçotada ens vam fer unes quantes fotos a peu de la magnífica muralla de Montblanc.


I fins l’any vinent. Ara ja, plena concentració futbolera per a la final de la Copa del Rei, a veure els penyistes que poden baixar-hi, i per a aquest tram decisiu de la Lliga.


Divendres també estarem molt atents al sorteig de Champions, estem ansiosos per conèixer el nostre rival a quarts de final.


Aprofitem aquest post per desitjar el millor al nostre gran futbolista Eric Abidal, davant la imprevista malaltia a què ha de fer front. Li desitgem una total i rapidíssima recuperació. Aquests dies tots som Abidal.

dilluns, 7 de març del 2011

Comença la festa!


Demà dimarts rebem l’Arsenal. Vuitens de final de la Champions League. La gran competició. Tornem de Londres amb un resultat ajustat, 2 a 1. Ens hi haurem de deixar la pell.

Hem estat molts mesos en silenci. De fet, malgrat que la Penya ha seguit amb les seves activitats i mogudes, no és fins ara que comença l’autèntica festa.

Demà ja hem convocat un dinar per poder arribar amb plena concentració a aquest gran partit. Hem entrat en els Days of Hell. Setmanes intenses de barcelonismes, partits en la màxima un darrere l’altre.

Demà passarem a quarts de final. Entre març i abril ens pulirem el pas a la final de la Champions. Haurem jugat contra el Mandril a ca seu per la lliga i haurem jugat la final de la Copa, a València.

Estem, novament, davant la glòria. I nosaltres no fallarem. Pensem ser-hi sempre, com ahir, com avui, com demà!

Visca el Barça i Visca Catalunya lliure!

Free Counter and Web Stats