dissabte, 28 de febrer del 2009

LA TRADICIONAL CALÇOTADA DE LA PENYA


Aquest diumenge 1 de març fem la tradicional calçotada de la Penya. Un dia per esplaiar-nos tots els socis i les nostres famílies. Una del tot tradicional cita pels voltants del monestir de Poblet, indret emblemàtic, cabdal, de la nostra història com a poble.

I aquest dissabte els putos pericos han fet el que ja s’esperava d’ells, perdre amb el Madriz. I, ells, ben feliços. El nostre Barça ha de guanyar, com sigui, a camp de l’Atlético de Madrid. Com sigui.

Per cert… molt gran, Henry, molt gran. Què bo, ja ja ja!!!! Declaracions així donen gust. I si a més van acompanyades de gols decisius, com el de dimecres a Lió, doncs perfecte. Aquesta és la línia, Titi!!!! Tens tot el nostre suport!!!!

dissabte, 21 de febrer del 2009

Avui, crispats... però mirant endavant amb confiança i compromís


Sí, estem crispats, molt emprenyats. Perdre contra la xusma perica és molt emprenyador. I fer-ho com ho hem fet, encara més. Amb les ganes que teníem d'enviar-los a prendre pel cul, a segona...

Aquesta escòria que hem d’aguantar, per sort per molt poc temps, a la nostra ciutat, avui s’ha beneficiat d’un dels pitjors arbitratges que es recorden. La bassura, evidentment, només sap que fer la bassura. I això és el que han fet. Repartir llenya des del començament. L’arbitre ho ha tolerat. I en la primera entrada d’un jugador del Barça, que ni tan sols toca el puto perico, ens l’expulsen.

Els 60 minuts amb inferioritat numèrica han estat un autèntic desastre. Ens hem deixat arrossegar pel joc de delinqüents dels pericos. Un club i uns jugadors que tots porten noms de kinkis, de nyetas, de latin kings, i que es comporten com a tals.

En un dels posts per fer balanç de l’any, avisàvem de la dificultat del calendari abans de reprendre la Champions, dimarts vinent, a Lió. El mes de gener el vam passar molt bé, complint els objectius. Però aquests dos últims partits, contra el Betis i contra l’Espanyol, l’equip no ha estat fi. Si a això hi afegim un arbitratge vergonyós, que ha permès tot l’antifutbol desplegat per l’escòria perica… doncs ja ho tenim, un resultat que fa mal, sí fa mal.

Però no hi ha temps per a lamentar-se. Dimarts tenim una de les cites importants de la temporada, a la Champions, contra el Lió. Per fi tornarem a jugar contra un equip de futbol i no contra una banda de delinqüents futbolístics. A la Champions, a més, no hi ha cabuda per a arbitratges tan escandalosos com el d’avui.

La Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi serà a Lió. Igual com també serem a totes i cadascuna de les fites importants del nostre club en el que queda de temporada. I ens hi deixarem la pell, la gola i les birres.

També, està clar, la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi no oblida els seus compromisos amb el país, i el dia 7 de març, al costat de molts altres milers de catalans, serem a Brussel·les, per defensar la nostra nació, per defensar el dret a decidir, per defensar l’autodeterminació i la independència.

Visca el Barça i Visca Catalunya lliure!

Free Counter and Web Stats