divendres, 18 de juliol del 2008

Sou la vergonya de Catalunya


Aquest club de merda que és el RCD Espanyol de Barcelona s’ha despenjat aquest estiu amb una pressumpta creu de Sant Jordi a la segona equipació de l’equip de futbol.
Serem directes: és una puta vergonya.

A la seva lamentable existència, aquesta gent hi suma ara la vergonya de fer servir un dels símbols més preuats de la catalanitat, la Creu de Sant Jordi, no se sap ben bé amb quin objectiu si no és el d’avergonyir-nos a tots els catalans i el d’embrutar la nostra simbologia.

Hi arriben, a aquest indecent ús de la Creu de Sant Jordi, després d’haver rebutjat –evidentment- fer servir la senyera a les seves equipacions. Algun espavilat ignorant devia pensar que la Creu de Sant Jordi seria una cosa així com una versió light, descafeïnada, desprovista d’història i valors nacionals.

Evidentment no els hi donarem ara una lliçó d’història. Ni s’ho mereixen ni probablement entendrien res. Però la Creu de Sant Jordi és la primera bandera nacional del nostre país. Un símbol arrelat a la nostra història i a la nostra voluntat de ser. Justament dues coses que si alguna cosa representa el RCD Espanyol és la seva hostilitat, el seu menyspreu, el seu odi envers tot el que representa catalanitat.

Aquest cop heu anat massa lluny en el vostre menyspreu a la nostra història. Aquest cop heu anat massa lluny en l’apropiació indecent d’un dels símbols sagrats de la catalanitat, amb l’únic objectiu de combatre-la. Incorporeu la Creu de Sant Jordi des del menyspreu a la simbologia de la catalanitat i des de la més absoluta de les ignoràncies envers la nostra història.

Només us mereixeu que menyspreu. El nostre menyspreu i el de tota la gent de bé d’aquest país. Sou la vergonya de Catalunya.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

El que arriba a fer la incultura...
Basil

Anònim ha dit...

No hi veig pas la creu de Sant de Jordi, porten una creu blanca amb fons vermell , no?
Bé, pitjor encara, doncs no se ni el que representa.
Colla de fills d puta és el que són, RCD Español de Cornellà

Anònim ha dit...

No hi veig pas la creu de Sant de Jordi, porten una creu blanca amb fons vermell , no?
Bé, pitjor encara, doncs no se ni el que representa.
Colla de fills d puta és el que són, RCD Español de Cornellà

Anònim ha dit...

Escòria perica, com diu en Basil, són una colla d'ignorants. Per cert Bàsil, el teu gos no es menjaria un periquito...?

Anònim ha dit...

No, el meu gos la merda només la caga...
Basil

Anònim ha dit...

Per cert, i parlant d' ignorància, que em dieu del comentari del sergio, ex-jugador perico, dient que el català es un vulgar dialecte... i encara volen dir-se catalans!!!

Basil

Anònim ha dit...

I vosaltres parleu de catalanitat?!
Eto'o és fill de la Moreneta, Hans Gamper va nèixer a Manresa, Henry esmorza pa amb tomàquet cada matí i Abidal estiueja des dels 5 anys a Palamós. Sou una colla de botiflers! El vostre odi és la nostra força!

Visca l'Espanyol!

Firmat: Jordi (de Can Perico)

Anònim ha dit...

Escolta Jordi Perico, fes el favor de no entrar més en aquest blog, que nosaltres som gent honrada i no volem que delinqüents i pederastres com tú ens donin lliçons de res.

A veure quan marxeu de Barcelona d'una puta vegada!

Anònim ha dit...

Delinqüents i pederastes...saps del que parles...segurament és perqué els teus idols han sigut Alesanco, Julio Alberto i Kluivert. Per cert...catalans tots ells.
Lo de gent honrada ho dius per aquells que van assessinar al Rouquier?! O els mateixos que van matar un transexual a la Ciutadella?!

Jordi (de Can Perico)

Anònim ha dit...

Ja ja ja ja. Y habla de menosprcio a un símbolo sagrado uno de un equipo que llegó a quitar la propia cruz de Sant Jordi para poder vender camisetas a los árabes. Vendidos, que sois unos vendidos y unos peseteros ja ja ja.

Anònim ha dit...

I el pitjor de tot es veure a l'alçada del coll(part de darrera),la Creu de Sant Jordi aprofitant els 4 buits amb el R.C.D.E...
I banderes espanyoles al camp,fidels seguidors pericos parlant espanyol,etç...
Sembla la sel.leccio de Dinamarca,pel fred que es troben sempre al seu camp i al nou de Cornella,tambe...

Sergio ha dit...

El que a mi em sembla és que ets un irrespetuós que demana respecte. Per sobre de totes les ideologies e idees amb les que et fotis palles, la creu de Sant Jordi forma part de l'escut de la ciudad de Barcelona, i com a tal, es un símbol no només de la nostra terra sino de la nostra ciutat.
I l'Espanyol és un equip de la ciutat de Barcelona, hipòcrites que veuen el futur de Catalunya al Barça com tu no fan res bó per la nostra nació.

Súper ha dit...

Vaja, és el primer cop que veig un gos que és diu Sergio i que sap escriure. Per què no te'n vas al circ?

Anònim ha dit...

Així m'agrada, a la merda l'espanyol!

Free Counter and Web Stats