dilluns, 20 d’octubre del 2008

Festa del 15è aniversari de la penya!

Divendres 10 d’octubre vam fer el sopar de celebració del XV aniversari de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi. Va ser tot un festival.

Vam començar amb un bon sopar en un cèntric hotel de Barcelona, enmig d’un molt bon ambient de camaraderia i gaudint de la presència de bons companys del Grup Fidel, de Hammers BCN, Almogàvers i la Penya Barcelonista de Cardedeu.

Durant el sopar vam fer presentació del nou web de la penya, que podeu trobar en aquest link. I també vam veure uns quants videos del darrer desplaçament a Glasgow. Quins grans videos! Vam vibrar tots i vam disfrutar del muntatge musical del nostre company XC. Després dels brindis i càntics de rigor vam marxar cap al bar on feiem la festa, al Poble9.

La festa va ser animadíssima i regadíssima de cervesa. Durant la festa vam estar projectant un muntatge fotogràfic dels 15 anys de penya. La cosa es va allargar fins altíssimes hores de la matinada, enmig de la nostra música i una certa bogeria ambiental...

Us deixem un enllaç amb un video de la festa i amb el discurs del president durant el sopar.

Gràcies a tots els que vàreu venir... i fins la propera, que esperem no sigui d’aquí a 15 anys...

DISCURS DEL PRESIDENT DE LA PENYA DURANT EL SOPAR DE CELEBRACIÓ DEL XV ANIVERSARI
Primer de tot agrair als socis i amics de la penya haver vingut al sopar i disculpar un munt de gent que per temes personals no han pogut venir.

Saludar especialment els amics del Grup Fidel, de la Penya Barcelonista de Cardedeu, d’Almogàvers i dels Hammers Barcelona per compartir amb nosaltres aquests 15 anys de penya i 10 de secció de bàsquet.

El Barça i el que representa és el que ha unitat a la gent de la Penya. Alguns fundadors provenien de Boixos, dd’altres de la pedrera patriòtica, fins i tot d’aquelles primeres coneixences a la candidatura del Sixte Cambra. En tot aquest temps hem compartit tardes i nits de futbol i de militància política.

Després del retorn de Wembley i havent comprovat el nostre poder de convocatòria vam decidir, l’Onze de Setembre del 1993, fundar la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi. Però no una penya normal, sinó una penya com el nostre Club, on barcelonisme i catalanisme són el mateix.

Alhora, vam decidir recuperar un dels nostres símbols nacionals: la Creu de Sant Jordi (la bandera dels Bons Homes, la bandera del poble). I com podem comprovar, actualment la Creu de Sant Jordi és usada per un munt de penyes i de culés. Creiem, humilment, que hi hem ajudat.

Barcelonisme i catalanisme, els dos grans sentiments que inspiren la nostra penya, el lema de la qual és ORGULL CATALÀ, FIDELITAT BLAUGRANA. Els mateixos sentiments del fundador del Club, Joan Gamper, dels primers socis i jugadors, del president màrtir Josep Sunyol, i de tants culés que els han anat transmetent generacionalment.

Culés, aixequeu la copa i cridem ben fort: Visca el Barça i Visca Catalunya Lliure!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Faltaria per felicitar al repressentat de la penya de formentera, vingut expresament de ses illes a la festa... impressionant!!! quina velocitat en agafar el nivell màxim d' etilisme!!! s' enrecorda d' alguna cosa a part del viatge amb el ferry?

Basil

Free Counter and Web Stats