dimarts, 5 de juny del 2012

V Memorial Josep Sunyol - Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi

El passat dissabte dia 21 d’abril, es va celebrar el V Memorial Josep Sunyol “Pro seleccions catalanes, al Camp municipal de Futbol ”Clot de la Mel” (UE Vila Olímpica) de Barcelona. En un matí asolellat, les penyes barcelonistes “El Repartidor” (L’Hospitalet), Sant Antoni (Sant Antoni-Bcn), Creu de Sant Jordi (Gràcia-Bcn) i l’Urpa (Sants-Bcn), de Barcelona, es van enfrontar en un torneig quadrangular de “Futbol-7”, amb l’assistència d’un centenar de persones. 

Durant dues hores de partits successius, els penyistes van participar i gaudir d’uns vistosos enfrontaments. El torneig se’l va endur la PB de Sant Antoni, que en el seu primer any de participació en el Memorial va sortir victoriosa de la disputada final contra la PB Creu de Sant Jordi. L’esportivitat i la germanor van ser la tònica del matí en una jornada que va respirar barcelonisme i catalanisme en tot moment. 

El trofeu del V Memorial Josep Sunyol va ser lliurat al president de la Penya de Sant Antoni, Víctor Bueso, pel Vice-President de la “Plataforma Pro-seleccions catalanes”, Sergi Blázquez, acompanyat d’en Salvador Balsells, membre del Consell Consultiu de Penyes del FC Barcelona per la demarcació territorial de Barcelonès occidental i President de la PB “El Repartidor” de l’Hospitalet, que va felicitar els organitzadors de la jornada i els va encoratjar a continuar la seva activitat i militància culé.

L’aplec va cloure amb un aperitiu a les pròpies instal·lacions del “Clot de la Mel”, on van ser llegides unes emotives paraules en memòria de la figura del President del Futbol Club Barcelona, Josep Sunyol i Garriga, mort afusellat per les tropes franquistes al front de Madrid el dia 6 d’agost de 1936. 


Free Counter and Web Stats