dissabte, 26 d’abril del 2014

Gràcies per tot, Tito. Descansa en pau. SEMPRE AMB NOSALTRES!

No tenim massa ganes de dir gaires coses. Estem massa tristos.

Només dues coses: Tito, ets un dels nostres. La teva malaltia i aquest últim viatge teu ens han deixat desfets. Volem estar tot l'aprop que puguem de la seva família i dels seus amics. Volem compartir amb tota la família blaugrana la nostra tristesa, perquè és la tristesa de quan ens deixa un dels nostres.

I moltes gràcies, Tito. Moltes gràcies per tot el que ens has donat, que és infinitament més del que nosaltres t'hem pogut tornar. Gràcies per haver fet, al costat d'en Pep, i després tu com a comandant de la nau, el Barça més triomfant de la història. Gràcies per haver-nos fet viure la glòria. Però, sobretot, moltes gràcies pel teu compromís, per la teva valentia, pel teu coratge, per la teva honestedat, pel teu exemple.

Aquesta maleïda malaltia que se t'ha emportat tan jove ens ha tocat, per desgràcia, molt de prop a molts. Sabem és el que és. Sabem és el que és combatre-la. Sabem el que és guanyar-la. Sabem el valor que té aconseguir una treva. Però també sabem de la incertesa i del que és perdre-la.

Avui hem perdut. I dissortadament no és la primera vegada. Però tots sabem que els únics partits que segur que es perden són els que no es juguen, els que no es disputen. I tu has estat un exemple molt positiu per a molta gent que aquest partit s'ha de jugar fins al final. I fer-ho amb tot el coratge i convenciment del món.

Gràcies, Tito. Descansa en pau.

I una abraçada molt i molt forta i tot el nostre suport a totes les persones i famílies que lluiten contra aquesta malaltia tan cruel.

SEMPRE AMB NOSALTRES, TITO!

Seguirem fidels al nostre Club, el FC Barcelona, i el nostre país, Catalunya, que tu tant vas estimar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

The institution may use the proceeds for these matters.
Read further to learn what the symptoms are when a drive shaft goes bad.

It really is true that sometimes the best things come in small packages.


Feel free to visit my weblog ... performance auto midland carrier central fund of canada ltd

Free Counter and Web Stats