dijous, 27 de desembre del 2007

NADAL A LA PENYA I ACTES DEL BARÇA-MADRID


No comentarem gaire cosa del nefast partit i resultat del partit FC Barcelona- Real Madrid. Un desastre. Tenim un problema i l’hem de resoldre JA! si no volem llençar per la borda una altra temporada. Nosaltres no defallirem (de fet ja estem preparant el desplaçament a Glasgow), però als qui els hi toca, directiva i cos tècnic, han de prendre mesures immediatament. Això no pot seguir així.

Enguany, coses del calendari de bogeria que patim, el partit contra el Madrid va coincidir amb la vespra de Nadal. I el calendari habitual d’actes de la nostra penya es va complicar i intensificar.

Divendres dia 21 la Junta Directiva i els socis fundadors vam celebrar el tradicional dinar de Nadal. És una tradició que ens vam imposar per reviure i tenir sempre present, passi el que passi i peti qui peti, el nostre esperit fundacional. Aquest dinar s’ha convertit per a molts en la primera gran moguda d’aquestes festes, que sempre fem coincidir amb el darrer dia feiner abans de Nadal. Enguany no ens va tocar altre remei que moure el calendari.

Diumenge dia del 23 de desembre vam complir amb el ritual d’actes previs amb què acostumem a viure tots els Barça-Madrid: un partidet de futbol i un bon dinar abans d’anar cap la zona de l’estadi a acabar de fer unes birres.

Com ja venim fem des de fa una bona pila d’anys vam jugar un partit de futbol sala contra la
Penya de l’Urpa (foto) . El partit va començar a les 11:00 del matí i es va jugar a les instal·laciones esportives de Vall-Prac, amb resultat de 5-3 a favor de la Creu de Sant Jordi (per ara no hem perdut cap vegada contra aquests “vailets”). Un cop més, els hi va tocar pagar el vermut…

El dinar el vàrem fer en un cèntric restaurant de Barcelona, que van tenir la deferència de tancar per a nosaltres, amb la qual cosa l’ambient va ser ràpidament el de les grans diades.

I després, cap a l’estadi, als bars de la zona, on ens vam reunir amb la resta d’amics i penyistes que no havien pogut venir al dinar.

Del partit, com dèiem, millor no parlar-ne gaire. Tot i que ens sembla que algun soci té ganes de desfogar-se…

L’anècdota de la jornada? En el moment d’entrar a l’estadi el responsable de la pancarta se’n va adonar que se l’havia oblidat al cotxe, i ja no vam estar a temps d’anar-la a buscar.

Bon Nadal a tothom i feliç 2008!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ronaldinho ha de ser traspassat a l´hivern,sentin-ho molt la seva etapa al BarÇa ha finalitzat,ha estat un grandissim jugador...i va revifar al Barça en una de les etapes mes negres de la seva història,sempre l´estarem agraïts i evidentment ja forma part de la llegenda i imaginari blaugrana,també el Barça li ha donat moltissim:reconeixament a nivell mundial(pilota d´or ,fifa world player)aixó a nivell individual i a nivell col.lectiu haver guanyat 2 lligues espanyoles (posiblament el campionat mes important del món en aquells moments i una champions) tots vam guaynar amb l´arribada del Ronaldinho i ara tots sortirem guanyant amb el seu traspas...ell podra recuperar la il.lusió i alegria perdudes i demostrar a tothom que no esta acabat...i guanyar mes calers(i tambe el pispa de germa que te,s´emportara comisió) i el Barça guanya per :un ingres pel seu traspas que podria estar al voltant dels 40 milions d´euros,ens estalviem la seva fitxa astronómica,evitem que l´estiu es pogui anar per un preu molt més baix...i també donem un toc d´atenció a la plantilla,de que aqui no hi ha ningú intocable,ni tans sols,el gran crack o estandart del Barça els darrers 4 anys!

fitxatges i descarts per l´hiver o per l´estiu:

descartats:
Ronaldinho
Zambrotta(el seu rendiment ha estat força irregular i ja ha perdut el lloc a l´equip titular en benefici del Puyol)
Xavi(es un migcampista mediocre,practicament el seu joc es horitzontal,no arrisca mai,no te gol,no dribla,tacticament no aporta res,no te capacitat fisica ni de sacrifici,no entra mai al cos a cos,cosa que Iniesta si que fa...sempre em fan gracia les seves estadistiques un munt de pasades be...i 2,3,o 4 malament...clar que fa 90 pasades bé ,es que jo...pasades a 2 metres en horitzontal també les faria bé,es que les fa fins i tot la meva mare...o la portera del Nuñez.El Xavi s´ha convertit en un funcionari,només compleix i punt,no aporta res,només s´atreveix quan tenim el marcador favorable,quan el partit esta difícil s´amaga)
Edmilson
Ezquerro(un fitxatge que el recordarem al costat de ilustres noms com:escaich(que nomes va jugar 43 minuts amb el Barça)Romerito,korneyev,jose mari,onesimo,etc...Sempre tenim que tindre un fitxatge d´aquest per riurens com si fos el bufó de la cort i també per desviar l´atenció!
Jorquera(un porter que no te nivell ni ha complert com a segon porter...un porter que fa com feia Paco Buyo,tirarse despres de que li fiquessin el gol,que comic,a més fixeuvos que sempre que rep un xut dins l´area esta molt avançat ,gairabe a l´area petita o més enlla..no sé com el Senyor Unzue no ha reclamat un altre porter o es que aixi creu que beneficia en Victor Valdes sentint-se superior respecte del seu company i aixó dona una confiança i tranquil.litat que es manifesta al camp)

Fitxatges:
Uche(davanter incisiu en gran capacitat fisica,que podria sustituï Eto´o,quan esta lesionat o a la copa d´Africa,potser no te la tècnica d´Eto´o pero aportaria la pressio a dalt que tant necesitem amb aquets sistema,i gol)
Frings:migcampista alemany,amb arribada i gol,gran potencia física,tacticament bo i disciplinat i amb caracter guanyador(estil van bommel,pero molt millor,sempre va bé tenir jugadors d´aquest tipus a l´equip)
Diego:(el jugador del Werder Bremen,el sustitut de Ronaldinho,jugador de clase i tecnica,bon llençador de faltes,amb gol i arribada,encara que es brasileny fa molt de temps que es a Alemanya i no crec que ens pasi al mateix que amb Ronaldinho,gran capacitat fisica,com a jugador que juga a la Bundeslliga...ia mb caracter guanyador i amb ganes de fer al salt a un gran equip,que el faci encombrar-se com un dels millors jugadors del continent)

Lateral dret:l´ideal seria Alvés pero es un fitxatge imposible o sigui que puyol seguira jugant de lateral...i Oleguer sera el suplent
Entrenador:Wenger seria el gran entrenador,un entrenador que podria disposar d´una de les millors canteres del món, al seu gust per un futbol de toc,de joc vistos i alegre no exent de verticalitat...pero sembla del tot imposible que s´en vagi dels gunners...la opció Mourinho,no crec que sigui una mala opció,un entrenador que treballaria tacticament l´equip(encara em pregunto de que serveix un corner a camp Barça)un gran psicoleg,un entrenador que coneix perfectament el tarannà d´aquest club,un entrenador en que els jugadors estan
a mort amb ell,també una mica de mà dura(pero cap de les estrelles s´ha queixat d´ell,tot el contrari,ni Drogba,ni Lampard,etc...)potser es un entrenador resultadista,encara que jo vaig veure força partits de la primera lliga amb el Chelsea i el Chelsea feia un gran futbol i amb molta verticalitat,cosa que li falta aquest Barça...també el més segur es que podriem recuperar la millor versió de Deco,ja que es un jugador que coneix perfectament,de la seva etapa al Porto,on recordo a aquells que l´acusen de que amb diners es facil guanyar que el Porto tenia un bon equip,pero cap super estrella! Carvalho,Deco,Baia,i Paulo Ferreira(2 defenses,1 porter,i el gran Deco)

Altres modificacions:
Puyol ha de deixar de ser el capità del Barça,crec que no te el que ha de tenir un capità al Barça...el problema es aqui li dones la capitania:Deco,milito,?
Puyol a més crec que ha de ser el defensa que rep més faltes de la històrria del futbol,el defensa que fa menys faltes,el defensa que sempre esta pel terra i que rep més cop...i que menys marca el territori de la història,tindria que veure videos del gran Migueli....un grandissim defensa(potser el millor de la història del Barça,un gran capita...i un gran defensor dels seus companys...qui no recorda el que va pasar a Bilbao amb Maradona...o amb Schuster...quan es tenia que imposar i marcar el territori o defensar un company ho feia...no com en Puyol que com a molt va posar pau,estic fart de que a Messi,Eto´o,Iniesta i Ronaldinho siguin els jugadors més castigats i l únic que planta una mica de cara sigui en Deco...i ningun dels nostre defenses agafi a l´estrella rival o el que ha fet la falta i li recordi que no es poden castigar a les nostres estrelles impunament...On son els Bakero,Luis Enrique,Migueli,Stoitxkov,Koeman,Neskeens,Victor...?

Efrem...Salutacions!

Anònim ha dit...

Mea culpa pel tema de la pancarta, amb les ganes d'arribar al bar no vaig recordar que estava al maleter del cotxe. Espero que no torni a passar.

Free Counter and Web Stats