diumenge, 16 de desembre del 2007

Una estrena per al bloc carregada de significat

Amb aquest post posem en marxa el bloc de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi. Aquest bloc estarà accessible des de la pàgina web de la penya, i té l'objectiu de ser una eina dinàmica d'expressió de la nostra penya.
Ni fet expressament podíem triar un dia per al primer post que avui, amb dues coses significatives del que és la penya i de com vivim el nostre barcelonisme.
Ahir, en un gran partit, el nostre Club va escombrar el València, guanyant per 0-3. Després de moltes jornades sense guanyar a camp contrari, el partit d'ahir va suposar un triomf importantíssim a aquestes alçades de la Lliga, i en la jornada prèvia al partit que més ganes tenim de l'any a l'estadi, contra el Reial Madrid. L'única nota negativa va ser la lesió d'en Messi, que dissortadament no podrà jugar aquest partit de la màxima rivalitat contra l'equip que representa tot allò que més odiem: el madridisme i l'espanyolisme. A banda del resultat, la gran notícia és la plena recuperació de n'Etto, i el seu instint killer. Un triomf brillant que ens va que ni brodat per rebre en plena forma i amb la moral alta al puto Madrid.
En un altre ordre de coses, ahir La Vanguardia es feia ressò d'una notícia que estem obligats a comentar: les samarretes del nostre club es venen als països islàmics alterant el nostre històric escut, amb una burda manipulació que tapa la Creu de Sant Jordi.
L'escut del nostre club resumeix tots els valors del barcelonisme: els colors blaugrana, la senyera i la Creu de Sant Jordi. Aquest és el nostre ADN, aquesta és la nostra identitat. Qualsevol manipulació és inadmissible i no la pensem tolerar. Si a algú no li agraden els valors que representa el nostre club que s'hi posi fulles. No admetrem cap manipulació, ni pel que fa a la senyera, la bandera del nostre país, ni pel que fa a la Creu de Sant Jordi, que representa perfectament les arrels cristianes de la nostra nació i va ser la primera bandera de combat del nostre poble.
Al crit de Sant Jordi i Desperta Ferro els nostres exèrcits van reconquerir als sarraïns les terres que avui formen la nostra nació, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. I es van estendre per tota la Mediterrània en el que representa una de les majors glòries catalanes.
Una petita capella en l'exterior de la catedral de València acull un altar en el lloc on segons la tradició el rei Jaume I, un cop reconquerida la ciutat davant els musulmans, s'agenollà i feren una missa per agrair la intercesió de Sant Jordi.
Sant Jordi, patró de Catalunya, representa tots els valors de coratge, dignitat i fidelitat que, amb orgull i humilitat vam voler que caracteritzessin la nostra Penya. La Creu de Sant Jordi és la nostra bandera històrica i de combat, que els fundadors del nostre Club van voler figurés a l'escut.
i res ni ningú, absolutament res ni ningú tenen el més mínim dret a alterar-lo, ni manipular-lo. Si a algú no li agrada la senyera o la Creu de Sant Jordi que s'hi posi fulles, el planeta està ple de clubs de futbol que no defensen els valors que representen.
Combatrem i no ho tolerarem cap manipulació. Des d'aquí exigim a la directiva una investigació sobre aquests fets delictius, i que sigui implacable en la persecució d'aquestes falsificacions inadmissibles que atempten contra els valors del nostre Club.
Visca el Barça i visca Catalunya lliure!

Free Counter and Web Stats