diumenge, 22 de juny del 2008

20 de juny: MADNESS A BCN (i la Creu de Sant Jordi hi era!)


Divendres 20 de juny, Sonar... actuen els Madness, i una representació de la vella de guàrdia de la Creu de Sant Jordi hi era.

Madness és un conjunt mític festivalero que sempre ens ha acompanyat en els nostres deplçamanets i festivals. I actuaven a BCN per primera vegada. I allà hi érem.

En un ambient que no és ben bé el nostre, però tan hi feia.

Primeres birres i bocates al Roure. També hi van acudir una bona representació dels Hammers de Barcelona.

Després, cap al cul del món, aquest inhòspit recinte ferial. Curiosament els segurates de les portes de vegades posaven problemes a alguns dels assistents per "massa skinheads". Curiós, doncs, que hi portessin els Madness. Podrien haver portat una coral de Gospel, si no sabien el que representen els Madness.

El concert, brutal. Van obrir foc amb "One step beyond" i van continuar amb algunes de les peces de sempre, àmpliament celebrades per la concurrència. Birres i més birres. I al final, traca apoteòsica, amb el personal entregat i corejant temes com "Our House" o "Must be love".

Quan portaven poc més d'una hora van acabar. Un concert clarament insuficient per a les ganes que tenia el personal. Una pena, i una desconsideració per part de l'organització cap als assistents d'aquella nit. Total, ja hi havia dos espais més amb DJ d'aquests taladrant el personal. Podien dedicar-nos mitja horeta més, després de cobrar-nos 50 leuros per l'entrada...

En fi. Un concert apoteòsic, el primer de Madness a BCN, que a la vista de la bona forma que presenta la banda, esperem que no sigui l'últim.
PS: ànims i salutacions al company "Llunàtic", dels Hammers, que va patir la clàssica fòbia de la tonteria dels organitzadors.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensava que mai els podria veure, i ja veus, a vegades els somnis es tornen realitat...

Basil

Anònim ha dit...

Pensava que mai els podria veure, i ja veus, a vegades els somnis es tornen realitat...

Basil

Sinblancaporelmundo ha dit...

Hola bonic:

Em passava per ací per a congraciarme amb tu i gaudir amb tu el triomf d'Espanya sobre Alemanya. Quina emoció, oi?

Aquest so harmoniós com els àngels dels claxons, dels petards, dels coets i fins i tot els crits de Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Quina meravella!

jajajajajajajaajajaajajajajajaaja

Visca la nostra Espanya, guapetón!

Som campions! Som campions! Som campions! Som campions! Som campions!

Anònim ha dit...

Vaja, el típic delinqüent espanyol/a ja ens han infectat el blog amb un comentari.

Free Counter and Web Stats