divendres, 26 de desembre del 2008

Bon Nadal i… magnífic 2009!


Tot i que amb una mica de retard, permeteu que també des d’aquest bloc de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi desitgem que hàgiu gaudit d’un Bon Nadal.

S’acompanya la felicitació nadalenca dels millors desitjos per al 2009. Nosaltres també ho fem, és clar. Però ho fem a més a més des de l’esperança que frega la convicció que el 2009 serà un any gran per al barcelonisme.

El nostre club ha arribat a aquest Cap d’Any en una magnífica situació. Després de dos anys de desencís i d’una gestió deficient a nivell esportiu, després també d’una estúpida moció de censura, que va intentar desestabilitzar el club quan aquest ja havia corregit radicalment el seu rumb erroni de les dues temporades prèvies, ara ens trobem en una situació òptima i envejable.

És una situació òptima i envejable perquè s’ha demostrat que l’aposta pel Pep Guardiola ha estat encertadíssima. Nosaltres sempre hem cregut en ell. I la seva filosofia i doctrina com a entrenador és, senzillament, impecable. Les coses estan sortint molt millor del que cap de nosaltres podia somiar, cert, però és que les bases d’aquest èxit són bones, són sòlides. I quan hi ha intel·ligència, talent i treball, hi ha bons fonaments per a qualsevol projecte. I aquestes són les bases del projecte Guardiola.

L’equip treballa. L’equip juga. L’equip està compromès. L’equip té talent a totes les seves línies…

I els resultats han acompanyat, i de quina manera! L’equip, la seva lluita i el seu talent s’han vist recompensats pel que estan essent uns resultats espectaculars, de rècord, a l’equador de les competicions.

Això és així. Això ja és així. I per això estem convençuts que el 2009 serà un gran any per al barcelonisme. Perquè creiem i tenim la ferma esperança que aquest bon treball tingui la seva justa recompensa. Vet aquí els nostres millors desitjos.

Dit això, cal multiplicar els esforços per tocar de peus a terra. Queda moltíssima competició pel davant (a la Champions, a la Lliga i a la Copa). Molta. La sort ha somrigut el nostre projecte i l’esforç de jugadors i entrenadors. Però el futbol ja sabem tots com és. I també sabem que fins ara ens han pos totes...

L’avantage a la Lliga és importantíssim, brutal. Vam parlar, setmanes enrere, abans d’entrar al que els mitjans esportius definien com el “Tourmalet”, de la importància d’aquests partits contra els rivals directes de la lliga. El resultat no podia ser més espectacular: 100% d’èxit, victòries contra tots. Però queda encara molta lliga. Ni tan sols hem arribat a la meitat de la competició. I amb el nivell de competència que hi ha, és una evidència que només si es manté el compromís, el treball i l’encert, arribarem a bon port.

Pel que fa a la Champions, comença la fase del KO. Ja no existeix la història, ni res de res. Només existeix per saber que podem jugar el partit de tornada a ca nostre. Però ara cada eliminatòria és decisiva. I en aquests vuitens hi ha, sens dubte, el millor del futbol europeu. I ens hi trobarem rivals complicadíssims, si aconseguim superar l'OL. Per a molts de nosaltres la Champions és la competició més important de totes les que juguem. De fet és la gran competició, i on els rivals són d’un major nivell.

No reprendrem la Champions fins la segona quinzena de febrer. En aquests gairebé dos mesos que falten, cal deixar encarrilada la lliga i la Copa. Si mantenim o fem crèixer la diferència a la lliga sobre els nostres rivals, enfocarem la Champions de la millora manera possible. Cal fer-ho així.

Cal fer-ho perquè els nostres millors desitjos per al 2009 inclouen ser, al maig, a Roma, a la final de la Champions.

Per tant, Bon Nadal a tothom, i el desig d’un magnífic i inoblidable 2009.

Free Counter and Web Stats