dimarts, 2 de desembre del 2008

Un desembre intens…


Avui hem tingut permanent de la Junta de la Penya. I hem estat treballant sobre el munt d’actes que tindran lloc aquest mes de desembre, que es presenta molt intens tant pel que fa a activitats esportives i socials com a compromís patriòtic.

D’entrada, hem acabat d’enllestir l’organització del que serà el Primer Quadrangular de penyes barcelonistes en suport de les Seleccions Catalanes. Ja informarem amb més detall d’aquest gran esdeveniment, però coincidint amb el partit contra el Reial Madrid, i a iniciativa de la nostra penya, se celebrarà un quadrangular de futbol sala, en el que hi participaran també tres altres penyes amigues i compromeses amb el nostre país. Volem expressar així el nostre suport al reconeixement internacional de les nostres seleccions, i animar la resta de penyes del Barça a posar en marxa tota mena d’iniciatives que facin visible l’autèntica dimensió catalanista del nostre club i de la seva massa social.

Després del partit hi haurà un dinar de germanor… i a partir d’aquí a viure amb intensitat aquest duel contra el Madrizzzzzzzzzz.

Hem convocat també l’assemblea general de la penya, que tindrà lloc a mitjans de desembre, i que ens servirà per fer memòria de totes les activitats fetes al llarg de l’any i programar les activitats per al 2009.

A llarg del 2009, entre d’altres coses, finalment podrem disposar del nou material de la penya, després d’un bon temps invertit en el disseny i la recerca dels proveïdors adequats.

Continuant amb el nostre compromís amb les seleccions nacionals, hem fet una convocatòria a tots els socis per a assistir al partit entre les seleccions de Catalunya i de Colòmbia, que tindrà lloc el 28 de desembre. Com podeu veure, el nostre suport al reconeixement de les seleccions nacionals catalanes és total. Ja, a la final de la Recopa de Berna, hi vam dur pancartes a favor del Comitè Olímpic de Catalunya. A la foto, que correspon al desplaçament de la penya a la final de la Champions a París, també hi podeu veure una pancarta a favor de les seleccions catalanes penjant d'una de les finestres de les nostres habitacions.

I, evidentment, ateses les dates, no ens hem oblidat dels tradicionals actes socials amb motiu del Nadal, tal i com és propi d’una penya com la nostra, amant i respectuosa amb les tradicions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buff!!! o trobo una cangur o hem sembla que ho veuré tot per la tele...
Per cert, la foto aquesta sembla un remix entre "hour house" de madness i qualsevol capítol dels joves...

Basil

Anònim ha dit...

Estaré pendent del material, jo hi estic interessat.

Free Counter and Web Stats