dissabte, 25 de juliol del 2009

SOPAR D’ESTIU DE LA PENYA


Com cada any, hem celebrat el tradicional dinar d’estiu de la penya. Un bon moment per a acomiadar la temporada d’activitats de la penya.

Ja fa dies que les competicions s’han acabat. Però encara estem “en l’any esportiu”.

Ens trobem, com cada any, a la vora de la mar, a la Barceloneta. Ja ens coneixen. Grans abraçades, riures, etc.

Anem arribant poc a poc. La nit està estranyota (que diria en Molina), i ens preparen, per si un cas, una taula a l’interior. Però la veritat és que a fora estem molt bé, no fa calor, veiem la mar... En Giusseppe ens distribueix a tots els CD amb fotos de Roma.

I comencen a volar les ampolles de Viña Sol. I els aperitius, i els arrossos, i les fideuàs, i què sé jo.

Després d'infinites ampolles de vi i d’abundants licors i copes a la mateixa terrassa, ens n’anem cap al Fast Net, un irlandès força acollidor del Passeig. Apretem amb els gintònics. Les converses flueixen per tot arreu. Estem eufòrics. La temporada ha estat espectacular, increïble. I la Creu de Sant Jordi hi ha estat present: Múnic, València, Roma….

Ara, una mica de vacancetes. Just quan ja comença el futbol. Just quan ja hem fitxat aquest crack brutal de l’Ibrahimovic. Just quan l’equip torna a tocar-la. Just quan ja estem comptant els dies que falten perquè comencin les competicions.

Bones vacances a tothom!

Visca el Barça i Visca Catalunya lliure!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Uep!! aquest divendres començo les vacances (2 setmanetes) repartides entre l' alt urgell i la vall d' aramaio. Ens veiem a la tornada de la supercopa!!!
Basil

Free Counter and Web Stats