dilluns, 28 de desembre del 2009

2009: el millor any de la nostra història, el millor any de les nostres vides… i la PB Creu de Sant Jordi sempre hi ha estat!


TV3 ens acaba d’oferir un espectacular documental sobre el millor any de la nostra història, l’any de les 6 copes, l’any que vam tocar el cel amb els dits… i el cel era blaugrana!

Aquest any serà tan inoblidable com irrepetible. Nosaltres tenim la sort, l’enorme fortuna, d’haver-lo viscut, d’haver viscut i gaudit tot!

Hem estat tot l’any al camp. Hem estat a totes les finals! Vam ser a València. Vam ser al final de la lliga. Vam ser a Roma. Vam ser a la tornada de la Supercopa. Vam ser a Mònaco, i finalment vam ser a Abu Dhabbi…


Som el club més gran del món. Som el millor equip de la història. Som un club únic, que representa com ningú l’ànima de tot un poble. Som poble, perquè no podem ser res si no som poble.

Somb les llàgrimes de Guardiola. Sí, som també les llàgrimes de Guardiola, aclaparats pel que hem viscut, emocionats, vibrants, incrèduls, amb el pes de la història, amb el pes de tantes ànimes i esperances… Sí, som també les llàgrimes de Guardiola, que són les llàgrimes de tots, dels que ho hem pogut viure i dels que no hi són, dels fundadors, dels nostres pares, dels nostres avis, de tots els que ens han precedit.

Som els més grans. I aquest 2009 hem fet història. Irrepetible. Però l’hem viscuda.

Ara, quan l’any toca la seva fi, des de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi volem agrair a tothom haver-ho fet possible, haver-nos permès viure aquest any.

I avui, també, ratifiquem el nostre compromís vital amb el nostre club, amb aquests colors, amb tot el que representen, amb el nostre país. Continuarem, com sempre, donant suport a l’equip. Lluitant a mort pels nostres colors. Deixant-nos la veu cada partit. Seguint l’equip als seus desplaçaments. Defensant sempre, i per sobre de tot, el que és el Barça, el que representa, tota la seva dimensió esportiva i nacional.

Des de la Creu de Sant Jordi volem, també, desitjar-vos un feliç 2010. I us instem a treballar, animar, fet tots els possibles perquè repetim el màxim d’èxits. Però, sobretot, sobretot, us convoquem, aquest 2010, mes de maig, al Santiago Bernabeu (Espanya), a la final de la Champions. Ens hi veiem!

Visca la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi.

Visca el Barça i Visca Catalunya lliure!

Visca la vida!

Free Counter and Web Stats