dimecres, 2 de desembre del 2009

La Creu de Sant Jordi, fidel als seus principis i manera de viure el Barça


Diumenge vam tenir una grandíssima jornada de barcelonisme i catalanisme.

Amb motiu del partit contr el Real Madrid, l’any passat vam instaurar un torneig de penyes barcelonistes que donem suport a les seleccions catalanes.

Enguany vam repetir la moguda. El matí de diumenge les penyes barcelonistes Creu de Sant Jordi, Cardedeu, l’Urpa i Nostra Ensenya, vam fer un quadrangular pro-seleccions catalanes.

El torneig, com l’any passat, el va tornar a guanyar la Penya Barcelonista de Cardedeu. Això sí, després d’una primera eliminatòria contra l’Urpa que es va haver de decidir al penalts. Aquest cop la final va ser molt més competida, i contra la Creu de Sant Jordi. Al torneig van assistir Xavier Vinyals i Sergi Blàzquez, president i vicepresident de la Plataforma proseleccions catalanes. Tot enmig d’un gran ambient de barcelonisme i de fidelitat nacional.

A migdia hi va haver un dinar de germanor per a tots els associats de les penyes, al barri de Sants. Vam compartir una bona taula i càntics, en els preliminars del partit.

Amb posterioritat, tots els penyistes ens vam desplaçar per una ruta de bars fins a les immediacions de l’estadi, on la festa va continuar, enmig de càntics, bengales, etc.

Un cop a l’estadi, el que va passar a l’estadi ja és prou conegut per tots. Una victòria justa del nostre Barça, després d’un partit molt disputat. Un gran gol d’aquest enorme crack que és n’Ibrahimovic ens va donar una victòria important, molt important, davant la brunete madridista.

Assenyalar finalment que vam tenir algun intercanvi d’impressions amb gent que portava banderes islamistes al nostre camp. Hi ha coses que s’han de parar abans no sigui massa tard, i aquesta n’és una.

Visca el Barça, visca Catalunya i honor als nostres símbols i tradicions!

PS: els propers dies penjarem un minireportatge fotogràfic de la diada barcelonista

Free Counter and Web Stats