dissabte, 21 de setembre de 2013

20è aniversari PB Creu de Sant Jordi

Divendres 27 de setembre fem la Festa de celebració del 20è aniversari de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi.

La nostra Penya va néixer, oficialment, l'Onze de Setembre del 1993. Feia un any, el 1992, els fundadors i molts altres amics vam anar a la Final de la Copa d”Europa de Wembley, contra la Sampdoria. I hi vam dur una Creu de Sant Jordi, una bandera històrica de Catalunya que està present, com no podia ser d'altra manera, en l'escut del nostre Club.

En aquella època la Creu de Sant Jordi no era una bandera que la gent portés habitualment. I en alguns casos, qui la duia ho feia per mimetisme amb les aficions angleses, desconeixent el profund significat històric que té per al nostre país.

Quan vam fundar la PB Creu de Sant Jordi, ja portàvem molts anys de barcelonisme. Molts. Probablement els mateixos que portàvem de compromís amb el país, de militància independentista. I és que des del primer moment vam voler que aquest doble compromís, amb uns colors i un club, el Futbol Club Barcelona, i amb un país, Catalunya, i la seva llibertat, fossin els senyals d'identitat de la nostra Penya.

I pensem que així ha estat fins ara, que ens hem mantingut fidels a aquest compromís fundacional, i ho hem intentat fer sempre amb lleialtat, coratge i dignitat.

Divendres volem celebrar tot això, brindar per tot el que hem fet i viscut junts i fer-ho al costat dels molts amics que hem fet al llarg d”aquests anys.

I ho farem festivament, amb un sopar i posterior festa. El sopar consistirà en un pica-pica fred/calent, amb barra lliure de vi i cava, i una cervesa a la que us convida la nostra Penya a tots els que assistiu al sopar. El sopar el farem amb bona música de rock i breat pop de fons. I la festa començarà amb l'actuació dels Purple Pigs, una magnífica banda de versions del millor rock dels anys 60, 70, 80 i 90.

Volem agrair ja des d'ara a la sala Cabaret Berlín i a BEBA33 les moltes facilitats que ens ha posat perquè hi poguem fer el sopar, la festa i comptar amb una actuació en directe d'autèntic luxe. Amb amics així es pot anar molt lluny. Gràcies, moltes gràcies!

Hem mirat d'ajustar al màxim els preus, perquè en una època de maleïda crisi, no impedeixi assistir-hi a qui vulgui. El sopar i la festa són 20 euros. I l'entrada només a la festa, a partir de les 23:00, 10 euros, copa inclosa. Entre els assistents al sopar sortejarem uns regals: 20 sensacionals polos de la PB Creu de Sant Jordi.

Durant la festa hi haurà una caixa per recollir fons per a la Caixa de Resistència dels mestres de les illes, que estan mantenint una lluita exemplar per la dignitat de la nostra llengua, de la llengua comuna. Tot el que recollim, i l'aportació directa que farà la Penya, ho ingressarem al compte que els mestres balears han obert amb aquesta finalitat.

També projectarem un video que està fent el nostre camarada Xavier Fajarnés, a qui també devem el magnífic logo de la Penya commemoratiu del 20è anivarsari i el cartell -brutal- de la festa que encapçala aquest post. En aquest video recollirem les principals imatges del que han estat aquests 20 anys de PB Creu de Sant Jordi. Imatges entre les que destaquen la nostra presència a TOTES les finals que ha jugat el nostre Club a partir de Wembley 92' i fins Wembley 2011!!!!

Si voleu més informació o voleu venir-hi, cal que envieu un correu electrònic a:
info.creudesantjordi@gmail.com

És imprescindible reservar per poder venir al sopar. I recomanable per a la festa.

Free Counter and Web Stats