dimarts, 11 de març de 2014

Així NO.

Ens posicionem contraris al projecte de construir un nou estadi damunt l’actual, tal i com s’ha plantejat amb la informació que ens han traslladat. Per varis motius:

1. Aquesta és la decisió més important que prendrà el Club en molt de temps. El cost de les obres pot hipotecar de manera dramàtica el nostre futur. No està GENS clar com es podran pagar i si això acabarà amb una privatització encoberta del Club o venent-nos encara més a les dictadures islamistes. A més a més l’ambient del Club, amb un president dimitit, amb un nou president que no va donar la cara a les eleccions,  no aconsella ni una consulta ni una decisió d’aquesta importància i impacte econòmic.

2. S’ha dit que la “millora” de l’estadi tindria impacte en el preu dels abonaments, que “s’actualitzarien”, és a dir, que ens pujarien els abonaments. En una època de crisi dramàtica com la que estem vivint, en la que tots sabem que hi ha molts socis amb dificultats per mantenir al dia les seves quotes, no donarem suport en cap cas a fer un estadi per a rics. No és el nostre Barça, aquest.

3. No està justificada una decisió d’aquesta mena per l’assistència a l’estadi. El descens de l’afluència mitjana converteix una hipoteca d’aquesta magnitud en una frivolitat que no pensem compartir. L’oferta desproporcionada a empreses, patrocinadors i guiris està desnaturalitzant el nostre Club, no ens en pensem fer còmplices.

Free Counter and Web Stats