dissabte, 22 de novembre del 2008

25 anys de fidelitat blaugrana


Aquesta setmana que deixem enrere dos socis de la penya, dos bons amics de tots nosaltres, en Xavi B i en Ramon B, han rebut la insígnia del club de 25 anys de socis.

No podíem deixar passar aquesta ocasió simbòlica per a felicitar-los. Són 25 anys de fidelitat blaugrana. 25 anys! Nosaltres, els Creu de Sant Jordi, els seus promotors i la majoria dels nostres socis, inclosos en Ramon i en Xavi, fa 25 anys no érem majors d’edat. Però ja teníem el Barça al cor i alguns, com en Ramon i en Xavi, ja havien segellat el seu compromís amb el club fent-se’n socis.

I tan important com això, com aquests 25 anys de fidelitat blaugrana és que tots dos tenen tota una vida d’orgull català. Han viscut i viuen amb passió la nostra Pàtria. I han lluitat i lluiten per la seva llibertat. Això és el que caracteritza la nostra penya. I això és el que també volem cel·lebrar amb aquests dos socis: que al costat de la seva fidelitat blaugrana sempre, SEMPRE, han viscut amb orgull la catalanitat, han estat –i són, evidentment- lluitadors per la llibertat, malgrat que això els hagi portat diferents problemes a tots dos. Perquè defensar la terra no sempre és fàcil, i en ocasions, fins i tot sovint, requereix molt de coratge.

Xavi, Ramon, moltes felicitats en nom de tots els vostres amics de la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi. Estem molt contents i orgullosos de comptar-vos entre nosaltres.

Free Counter and Web Stats