dijous, 9 d’abril del 2009

SETMANA SANTA I SETMANA DE GLÒRIA


Uf! Quins dos dies, companys! Ahir el 4-0 al Baryern, a la Champions, va ser un partit absolutament espectacular. Té raó el president Laporta quan diu que probablement la primera part del Barça sigui una de les millors de la nostra història.

Futbol total. TOTAL! El domini del Barça va ser aclaparador, la posició al camp, perfecta. La velocitat en el moviment de la pilota, espectacular. I el moviment i desmarque dels jugadors, sobretot del trident ofensiu, genial. Un partidàs, un autèntic partidàs, d’aquests que es recorden llargament, que passen a formar part dels nostres somnis barcelonistes.

Dimarts vinent la penya serà a Münic, amb una àmplia representació. Promet ser un dels desplaçaments aquests que ho tenen tot… excepte emoció, je je je. Però vaja, prometem fer unes bones birres a la vostra salut, la del Barça i la de Catalunya.

I avui, que ara arribem del bàsquet, doncs què dir… JA SOM A BERLÍN!!! Després d’una etapa de crisi, el Barça de bàsquet ens torna a fer gaudir, i de quina manera! El partit d’avui ha estat molt i molt bo. Hem estat pel damunt del rival tot el partit, i hem arribat a guanyar de 21, en un tercer quart espectacular.

I ens agrada aquest ambient barcelonista que viu amb tanta intensitat la ciutat i el país. Un ambient que es trasllada a tots els jugadors de totes les seccions. Avui el Palau estava farcit de jugadors del primer equip de futbol. I això implica viure el club.

No sabem encara si podrem anar a Berlín. Massa desplaçaments en massa poc temps. Dimarts vinent Münic, el 13 de maig, València, el 27 de maig, la final de la Champions a Roma… Però la cita de Berlín, del pont de l’1 de maig, és tot un repte. Mirarem a veure si hi podem ser.

Visca el Barça i visca Catalunya lliure!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Grosen birren?, grosen farren?, grosen barça!!!

Basil

Free Counter and Web Stats